Skip to Content
Main photo of The Clockwork Building
The Clockwork Building photo 1

Notice: Undefined variable: img in /home/agaltd/public_html/wp-content/themes/agaltd/page.php on line 24
NULL
The Clockwork Building photo 2

Notice: Undefined variable: img in /home/agaltd/public_html/wp-content/themes/agaltd/page.php on line 24
NULL
The Clockwork Building photo 3

Notice: Undefined variable: img in /home/agaltd/public_html/wp-content/themes/agaltd/page.php on line 24
NULL

The Clockwork Building


CLIENT:
The Clockwork Building

ARCHITECT:
Thirdway Interiors Ltd

CONTRACTOR:
Thirdway Interiors Ltd

PROJECT VALUE:
£9Million

DATE COMPLETED:
April 2016

The project comprised strip out and refurbishment of the building.
The works included raised access floors, mechanical installation and
lighting scheme with a full catA fit out of lettable floor area, toilets,
car parking review and development, landscaping and structural
canopy.